Здравейте колеги,
нов съм във форума, карам Lancia Delta 1.6 1997г.
След около 5 години безгрижно шофиране, и само смяна на консумативи, прецених че е дошъл момента да вкарам малко парички и да "пооправят" ходовата част и други дребни забележки, които имах и МЪКИТЕ ЗАПОЧНАХА.
Сменени ми бяха куп неща, в това число предни носачи, преден ляв лагер (бил си бил отишъл каза майстора) и много други.
Добре ама след точно 3 дни сменения НОВ SKF лагер започна неимоверно да ВИЕ и пука. Върнах колата на майстора, който щом го извади от главината, лагера му се разпадна в ръцете! "Такова нещо не съм виждал" каза човека, и пое ремонта за своя сметка, слагайки НОВ!
Ей го сега след измитани няма и 1000 км ПАК започна да бучи и трака
3ма случайни майстори хванах и ги питах, всички потвърдиха че е лагер.
Моля ви дайте някакво мнение какво може да са "оправили" майсторите, че това да се случва???? Честно нямам идея
Единственото, което си представям е след смяната на носачите, реглажа на предния мост да не е направен като хората и от това да се случва... Гледах ги гумите изглеждат прави, за толкова малко километри не мога да преценя дали яде гуми...
Последното, което се сещам, че каза майстора при смяната на втория лагер, е че бил влизал прекалено лесно в главината, и това можело да бъде причината, и го омаза с някаква червена "гмеч" преди да го сложи.
МНОГО ще съм благодарен ако някой даде разумно обяснение или теория....
За мен лично е НЕВЪЗМОЖНО за 5 години да стопя 1 лагер, и в последствие за по - малко от месец да разкажа играта на 2 чисто нови.
Предварително благодаря!